top of page

Meraki GX20

De voorbije jaren zijn het aantal cyberaanvallen exponentieel gestegen en nu dat meer en meer mensen van thuis uit werken, worden deze netwerken steeds vaker als potentieel doelwit gezien. De laptop van uw werkgever zal meestal wel voldoende beschermd zijn, maar wat met uw andere apparaten? Denk hierbij aan de tegenwoordig alom aanwezige slimme verlichting.


Steeds meer apparaten verbinden vanop uw thuis- of bedrijfsnetwerk met het internet en deze zijn te vaak onvoldoende veilig. 1 onveilig apparaat kan voldoende zijn voor de aanvaller om de overige apparaten op uw thuis- of bedrijfsnetwerk over te nemen.Juist hiervoor heeft Cisco Meraki de GX20 Security Gateway ontwikkeld. Deze router is klein in formaat (173.4mm x 112mm x 26,3mm), maar krachtig in beveiliging. Standaard is deze uitgerust met een firewall waarmee u ongewenste websites kan blokkeren. Met de bijkomende licentie kan u tevens uw volledige netwerk beschermen tegen malware en phishing aanvallen met behulp van Cisco Umbrella.

Tevens is het apparaat eenvoudig in te stellen met behulp van de app op uw smartphone. Deze app levert u ook meer inzichten in uw netwerk, iets wat vaak te moeilijk te interpreteren is in de toestellen van uw provider.


Indien u meer wil weten over dit toestel, neem dan zeker een kijkje op de product pagina en aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen via info@vallit.be. Wij helpen u graag verder.


Met de Cisco Meraki GX20 is uw netwerk net weer dat tikkeltje veiliger.26 views0 comments
bottom of page