top of page

Algemene voorwaarden

1. Identificatie van de verkoper

VALLIT is de commerciële naam van ntwrkIT BV, hierna uitsluitend VALLIT genoemd.

Leopoldlei 54, 2180 Ekeren (België)

BTW BE 0665.624.589

e-mail: info@vallit.be

Tel.: +32 (0) 477 34 52 64 (enkel na afspraak)

2. Prijs

De vermelde prijzen zijn uitgedrukt in euro en zijn inclusief BTW en verzending (tenzij anders vermeld). Indien extra leverings-, reservatie- of administratiekosten van toepassing zijn, wordt dit expliciet bij het product vermeld. De prijs zoals vermeld is uitsluiten van toepassing op het product zoals vermeld in de omschrijving.

3. Aanbod

Wij proberen onze catalogus zo zorgvuldig mogelijk aan te vullen en bij te houden. Toch is het mogelijk dat de informatie soms onvolledig is, kleine fouten bevat of niet up-to-date is. Dergelijke fouten binden VALLIT niet .

Het aanbod is steeds geldig zolang de voorraad strekt en kan ten allen tijde worden aangepast of ingetrokken door VALLIT. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een bepaald product.

4. Garantie

Bij gebreken of defecten aan 1 van de artikelen heeft de klant tot 2 jaar na de levering van het artikel recht op kosteloze herstelling, al dan niet vervanging.

Om van de garantie te kunnen genieten moet de klant het aankoopbewijs (van VALLIT) van het product kunnen voorleggen. We raden onze klanten ook aan om de oorspronkelijke verpakking te bewaren.

5. Klantendienst

Onze klantendienst is bereikbaar via info@vallit.be of per post op het volgende adres: VALLIT - Leopoldlei 54 - 2180 Ekeren

Home: Welcome
bottom of page